harita üzerinde gezinmek için yön tuşlarını kullanabilirsiniz.
Ahlaksızlık, ahlak kavramının olumsuzudur.Yani kimi insanlar ahlaklıyken kimileri de ahlaksız olabilir
ahlak kavramı aynı insan için farklı durumlarda farklılık gösterecektir. insan şartlar karşısında homojen tepkiler gösteremez. yani hep bir riya barındırmaktadır. sırf bu bile insanın ahlaksızlığına delildir
her şeyin kendisi için varoluğunu düşünür. özünde bencillik vardır. her şeyi yok etmek pahasına hayatta kalmak ister. adabı ile dünyadan çekip gitmeyi bilmez. tabi bir de her şeyi karmaşıklaştırmıştır, ahlak gibi kavramları ortaya atması da en büyük ahlaksızlıklardandır diye ekleyebiliriz.
Ahlak kavramını neye göre kime göre tartışmak gerekir. Ahlak kuralları herkes için farklıdır.Göreceli bir kavramdır.
Toplum, kendi ahlakını yaratır ve bireyi ahlaklı olmaya zorlar.
Ahlak bir sosyal yapıdır; doğuştan gelen, evrensel veya somut bir yapı değildir. Dolayısı ile hiç bir insanın ahlaga sahip olması beklenemez.
Hayatta yapılan kötü davranışların bir şekilde toplum hafızasından silinebiliyor olması bile bunun bir göstergesidir. Bizler yeterince ahlaklı olsaydık her birimiz Razumihin olup olanı yaşamak yerine Raskolnikov olup erdemsizliğin sırtına yüce düşünceler adına balta vurabilirdik
Ahlak, ahlaksız bir kavramdır. İnsana vücudundan utanmayı, doğasını yadsımayı öğretmiştir. Herhangib bir değerle ilgisi yoktur.
MelisaAltinsoy
Ahlaklılık keskin(crisp) bir küme ile yeterli doğrulukta ifade edilemez.
Zadeh, L. A. (1965). "Fuzzy sets". Information and Control 8 (3): 338
gönderen: